TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Látogató számláló

0
1
5
3
6
3
3

+36-59/400-744 | maxplazashop@gmail.com

Szállítás

Újdonság!

Webáruházunk igyekszik termékeit a legjobb áron kínálni, valamint szolgáltatásaival a Vevők igényeit maximálisan kielégíteni, ezért több szállítmányozó partnerrel működünk együtt a GLS Logisztikai Kft, GLS XXL futárszolgálat, FoxPost Zrt., Home Delivery Team futárszolgálat illetva a Magyar Posta Zrt.

   

Kerékpárok esetén megrendelt, raktáron lévő terméket 5 munkanapon belül a Magyar Posta Zrt. kiszállítja. (Fizetés módja utánvétellel, Bankártyával, OTP Szépkátyával előre utalással.)

GLS futárszolgálattal történő kiszállítás esetén kis csomagot tudunk kézbesíteni. A megrendelés külső csomagolását és a termék sértetlenségét egyaránt lehetőség van ellenőrizni. Utánvétes rendelés esetén készpénzzel és bankkártyával is fizethet. (Fizetés módja utánvétellel, Bankártyával előre utalással, OTP Szépkátyával előre utalással.)

GLS XXL futárszolgálattal történő kiszállítás esetén nagyobb csomagot tudunk kézbesíteni. A megrendelés külső csomagolását és a termék sértetlenségét egyaránt lehetőség van ellenőrizni. Utánvétes rendelés esetén készpénzzel és bankkártyával is fizethet. (Fizetés módja utánvétellel, Bankártyával előre utalással, OTP Szépkátyával előre utalással.)

FoxPost futárszolgálattal történő kiszállítás esetén kisebb műszaki terékeket a Foxpost-os automatába történő átvételt tudjuk teljesíteni.  A foxpost automatába történő átvétele és szállítási díja 1.890 Ft. Ha a Foxpost-os vásárlási formát használja, akkor az előre utalás átfutási ideje 24 óra így a megrendelt terméket az utalást követő napon tudjuk Önnek feladni. (Fizetés módja Bankártyával előre utalással, OTP Szépkátyával előre utalással.)

Vagy válaszd a személyes átvételi módot üzletünkben, hiszen raktáron lévő termékeinket ingyenesen, akár már aznap átveheted! hétfő-péntek: 08:00-17:00 óráig, valamint szombaton 08:00-12:00 óráig várunk. Ha több terméket rendel egyszerre, kiválaszthatja, hogy a csomagot akkor veszi át, amikor az összes termék beérkezett, vagy a raktáron levőket esetleg már azonnal átveszi. (Fizetés módja készpénzzel, Bankártyával, OTP-s és K&H-s Szépkátyával.)

Home Delivery Team (HDT) futárszolgálat a nagy háztartási készülékek szállítását tudja válalni. A termékek szállítási ideje körülbelül 1 hét. (Fizetés módja Bankártyával előre utalással és OTP Szépkátyával előre utalással.)

A fizetéssel és szállítással kapcsolatos információt a megrendelés leadása után adunk email-ben!

Megértésüket köszönjük!

Köszönjük, hogy minket választ!