TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Látogató számláló

0
1
6
5
5
0
0

+36-59/400-744 | maxplazashop@gmail.com

VÁZGARANCIA

Gepida Örökvázgarancia

Az Örök garancia program keretében a Gepida vállalja, hogy a későbbiekben esetlegesen előforduló vázprobléma jelentkezésekor, a lehető legrövidebb határidőn belül megjavítja vagy kicseréli a hibás vagy sérült vázat, közvetlenül vagy a forgalmazón keresztül.

A magas minőség, professzionális gyártási technológia és a Gepida mérnökeinek szaktudása együttesen biztosítják, hogy örök garanciát vállaljunk kerékpár vázainkra. Éppen ezért a vázak tervezésekor kiemelt figyelmet fordítunk a hosszú távú felhasználhatóságra, illetve a könnyű kezelhetőségre.

ID matrica - hagyományos kerékpár

Ne felejtsd, hogy a garancia érvényesítéséhez feltétlenül szükséges regisztrálnod https://gepida.hu/hu/tamogatas/orok-garancia oldalon a Kerékpár regisztráció menüpont alatt (vásárlástól számított 30 napon belül). Ezt követően új Gepida kerékpár tulajdonosként kerékpárod regisztrációját követően azonnal életbe lép az örök vázgarancia.

ID matrica elektromos kerékpár

Fontos számunkra, hogy Gepida kerékpár tulajdonosként hosszú éveken keresztül, problémamentes és teljes mértékig megbízható bringával élvezhesd a kerékpározás által nyújtott nagyszerű érzést.