TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Látogató számláló

0
1
7
3
8
3
4

+36-59/400-744 | maxplazashop@gmail.com

KÜLSŐ RAKTÁR

Kedves Vásárlóink!

Új külső raktár bevonását hoztuk létre a termékek szélesebb választéka érdekében, hogy mindenki megtalálja a számára tökéletes készüléket.

A várható szállítás ennek függvényében változik, mivel a külső raktárról rendelt termékek 4-5 nap alatt érkeznek be üzletünkbe. A Futárszolgálatok között is több napos eltérések vannak (GLS, GLS XXL, HDT, Foxpost, Posta). A termék várható érkezése a vevőhöz akár 1-2 hét is lehet.

Webáruházunk igyekszik termékeit a legjobb áron kínálni, valamint szolgáltatásaival a Vevők igényeit maximálisan kielégíteni, ezért több szállítmányozó partnerrel működünk együtt a GLS Logisztikai Kft, GLS XXL futárszolgálat, FoxPost Zrt., Home Delivery Team futárszolgálat illetva a Magyar Posta Zrt.

  

Kerékpárok esetén megrendelt, raktáron lévő terméket 5 munkanapon belül a Magyar Posta Zrt. kiszállítja.(Fizetés módja utánvétellel, Bankártyával és előre utalással.)

GLS futárszolgálattal történő kiszállítás esetén kis csomagot tudunk kézbesíteni. A megrendelés külső csomagolását és a termék sértetlenségét egyaránt lehetőség van ellenőrizni. Utánvétes rendelés esetén készpénzzel és bankkártyával is fizethet.(Fizetés módja utánvétellel, Bankártyával és előre utalással.)

GLS XXL futárszolgálattal történő kiszállítás esetén nagyobb csomagot tudunk kézbesíteni. A megrendelés külső csomagolását és a termék sértetlenségét egyaránt lehetőség van ellenőrizni. Utánvétes rendelés esetén készpénzzel és bankkártyával is fizethet.(Fizetés módja utánvétellel, Bankártyával és előre utalással.)

FoxPost futárszolgálattal történő kiszállítás esetén kisebb műszaki terékeket a Foxpost-os automatába történő átvételt tudjuk teljesíteni.  A foxpost automatába történő átvétele és szállítási díja 1.890 Ft. Ha a Foxpost-os vásárlási formát használja, akkor az előre utalás átfutási ideje 24 óra így a megrendelt terméket az utalást követő napon tudjuk Önnek feladni.(Fizetés módja utánvétellel, Bankártyával és előre utalással.)

Vagy válaszd a személyes átvételi módot üzletünkben, hiszen raktáron lévő termékeinket ingyenesen, akár már aznap átveheted! hétfő-péntek: 08:00-17:00 óráig, valamint szombaton 08:00-12:00 óráig várunk. Ha több terméket rendel egyszerre, kiválaszthatja, hogy a csomagot akkor veszi át, amikor az összes termék beérkezett, vagy a raktáron levőket esetleg már azonnal átveszi.(Fizetés módja utánvétellel, Bankártyával és előre utalással.)

Home Delivery Team (HDT) futárszolgálat a nagy háztartási készülékek szállítását tudja válalni. A termékek szállítási ideje körülbelül 1 hét.(Fizetés módja utánvétellel, Bankártyával és előre utalással.)

A fizetéssel és szállítással kapcsolatos információt a megrendelés leadása után adunk email-ben!

http://www.maxplaza.hu/spg/142174/RENDELESSEL-KAPCSOLATOS-INFORMACIOK

Megértésüket köszönjük!

Köszönjük, hogy minket választ!