TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Látogató számláló

0
1
6
1
7
0
1

+36-59/400-744 | maxplazashop@gmail.com

RENDELÉSSEL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK

MEGRENDELÉS LÉPÉSEI

A termékek megrendelése elektronikusan, a weboldalon keresztül történhet. Minden beérkezett megrendelést követően rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megrendelés beérkezéséről, amellyel jelezzük megrendelőink felé, hogy rendszerünk fogadta és tárolja a megrendelést. Ezen üzenet – függetlenül a raktárkészlettől – minden megrendelést követően megérkezik a megrendelő elektronikus postafiókjába.

A webáruházban a termékeknél feltüntetett ár a bruttó vételár, amely tartalmazza a mindenkor érvényes ÁFA-t is, azonban nem tartalmazza a mindenkor érvényes szállítási költséget.

  1. Tegye a megvásárolni kívánt tételeket a kosarába, majd kattintson a „Kosár megtekintése” gombra az oldal jobb felső sarkában felugró ablaknál (Kosár).

  2. A „Kosár tartalma” pontra kattintva megtekintheti a kiválasztott termékeket vagy törölheti azokat a kosárból. Kosarában tetszőleges számú terméket elhelyezhet, akár több darabot is rendelhet ugyanabból a termékből. A darabszámát úgy módosíthatja, hogy a termék mellett levő beviteli mezőbe beírja a megfelelő darabszámot, majd a Kosár frissítése nevű fülre kattint.

  3. Amennyiben szeretné a „Vásárlás folytatása” gomb megnyomásával további termékeket tehet a kosarába. A vásárlás befejezésekor ismét kattintson a „Kosár megtekintése” gombra.

  4. Ezután válasszon átvételi módot a lehetőségek közül a megfelelőt bekattintva a bal oldalon.

  5. Ha rendelkezik kuponnal, akkor írja be a bal oldalon található „Kuponkód” helyére, majd nyomja meg a Kupon alkalmazása gombot.

  6. Nyomja meg a „Tovább a Pénztárhoz” gombot.

  7. Töltse ki a számlázási adatokat. Házhoz szállítás esetén töltse ki, illetve ellenőrizze a szállítási címet, mely ha eltérő a számlázási adatoktól akkor kérjük kattintson az „Szállítás másik címre?” és a legördülő szövegdobozokat töltse ki.

  8. Megjegyzés” rovatba tudja feltüntetni a rendeléssel és szállítással kapcsolatos fontos információkat.

  9. A „Megrendelés elküldése” gombbal fejezheti be és adhatja le rendelését. FIGYELEM: A megrendelés elküldése után válasz email-ben tudatjuk, a fizetés további teendőiről, illetve a rendelés leadását követően 3 napig tudjuk tárolni a termékeket, amint ez idő alatt a megrendelőtt nem tudjuk elérni a megrendelése automatikusan törlődni fog a rendszerünkből.

  10. Kijelentkezés, amire akkor van szükség, ha Ön olyan helyről internetezik, ahol mások is használhatják ugyanazt a számítógépet. A kijelentkezéssel megakadályozza, hogy valaki az Ön nevében termékeket rendeljen nálunk.

Tájékoztatjuk, hogy amennyiben valamelyik termékünk mellett a Elfogyott státussal találkozik, nem tudja azt a kosarába helyezni, ezek ugyanis nincsenek a készletünkben. A státus egyes esetekben változhat, amennyiben tehát időközben mégis elérhető lenne az adott termék, attól kezdve természetesen nem találja már mellette a Elfogyott státusra utaló jelzést csak abban az esetben ha az adott tétel kifutó modell volt.