TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Látogató számláló

0
1
5
5
5
3
6

+36-59/400-744 | maxplazashop@gmail.com

BEÉPÍTHETŐ SÜTŐK

Fedezze fel sütőinket és válassza ki az elképzeléseinek megfelelő modellt. A sokoldalú sütők széles választékával állunk rendelkezésére, amelyek megkönnyítik az egészségesebb, finomabb és fenntarthatóbb ételek elkészítését.

Katalitikus tisztítás

A katalitikus tisztítási funkcióval bíró sütők belső fala egy speciális zománcozással van borítva, amely úgynevezett katalizátort tartalmaz. Ezek olyan anyagok, amelyek magas hőmérsékleten, oxigén hatására megváltoztatják a kémiai szerkezetét a zsíros szennyeződéseknek. Mit kell tennie? Minden hónapba futtassa le a sütőjén ezt az öntisztító programot, amely mintegy 30 percet vesz igénybe, majd ezek után csak törölje le az ily formán leoldódott szennyeződést.
Fontos, hogy rendszeresen melegítse fel a sütőt a tisztításhoz szüksége hőfokra, hogy a beépített katalizátorok jól működjenek, amellyel a sütő élettartamát is meghosszabbítja.
Egy dolgora érdemes figyelnie mégpedig, hogy nem feltétlenül van a sütő összes oldala bevonva, így ahol ezek hiányoznak, ott a hagyományos sütőnek megfelelően kell tisztítani a belsejét.

Pirolitikus tisztítás

A legegyszerűbb és leghatékonyabb sütőtisztító módszer, amely sokkal keményebben bánik el a sütő falára égett élelmiszer maradékokkal. A pirolitikus tisztítás során a sütő egy speciális funkciójának bekapcsolásával extrém hőfokra (400 - 500 ºC) melegszik, amely által a egyszerűen leég a szennyeződés. Nem kell aggódni a magas hőfok miatt, a folyamat során a sütő ajtaja automatikusan lezár, és csak akkor nyílik ki, ha már biztonságos hőfokra hűlt vissza. A sütő teljes lehűlése után pedig egyszerűen csak ki kell söpörni a hamut a sütőtérből. A katalitikussal tisztítási folyamat 30 percével ellentétben ez több órát is igénybe vehet.