TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Látogató számláló

0
1
6
6
5
3
5

+36-59/400-744 | maxplazashop@gmail.com

Sencor SVC 730 GR szürke-zöld porzsák nélküli porszívó

668.jpg
668_altpic_1.jpg
668_altpic_2.jpg
668_altpic_3.jpg
668_altpic_4.jpg
668_altpic_5.jpg
668.jpg
668_altpic_1.jpg
668_altpic_2.jpg
668_altpic_3.jpg
668_altpic_4.jpg
668_altpic_5.jpg
Sencor SVC 730 GR szürke-zöld porzsák nélküli porszívó
Raktáron :  1 db
Külső raktárról rendelhető (5-7 nap)
34 590 Ft
Részletek

SVC 730GR-EUE2 PORZSÁK NÉLKÜLI PORSZÍVÓ

A Sencor SVC 730GR porzsák nélküli praktikus és megbízható kialakítású porszívó. Cyclone rendszerrel lett felszerelve, amely tökéletesen elválasztja a port a levegőtől. A felhasználóbarát tervezésnek köszönhetően a portartály és HEPA szűrő mosható, a szívóteljesítmény elektronikusan vezérelhető. A hatékony 800 W Eco motor biztonsága érdekében egy hőbiztosítékot építettek be a motor túlmelegedésének megakadályozására.  A gumírozott kerekek megkönnyítik a porszívó mozgatását a padlón.

HEPA H13 SZŰRÉSI TECHNOLÓGIA

A HEPA szűrő elsősorban allergiások, de kisgyermekes szülők vagy idősek számára ideális. A HEPA szűrő felfogja a legkisebb por és allergén részecskéket - főleg a nyári hónapokban-, és megbízhatóan elpusztítja a potenciális spórákat, a különféle szagokat, sőt a cigarettafüstöt is. Élvezze a tisztább és jobban lélegezhetőbb levegőt!

MULTICIKLONOS TECHNOLÓGIA A TÖKÉLETES SZŰRÉS ÉRDEKÉBEN

A porzsák nélküli porszívók ciklon hatással dolgoznak, azaz a centrifugális erőt felhasználva szűrik ki a levegőből az apróbb részecskéket. A legtöbb részecske az 1,5 literes portartályba kerül a fennmaradó, legapróbb allergéneket, polleneket pedig a HEPA szűrő fogja fel, így biztosítva a kompromisszumoktól mentes tisztaságot.

FELHASZNÁLÓBARÁT KIALAKÍTÁS, KÉNYELMES PORSZÍVÓZÁS

A porszívó csendes működésű, a zajszintje nem lépi túl a 76 dB zajszintet. A csomagban található különböző szívófejek a padló tisztításán túl, használhatók bútorok, nehezen hozzáférő rések, autók tisztítására is. A fémből készült teleszkópos kialakítású szívócső, a felhasználó magasságához igazítható, biztosítva a kényelmes használatot. Kialakításra került az ergonomikus fogantyún túl, egy tartozék tároló, melynek segítségével gyorsan egyszerűen cserélhet szívófejet. 


 

1. Univerzális padlófej kihúzható kefével

Univerzális szívófej, szőnyegen is és kemény padlón is egyaránt használható. Egyszerűen átkonfigurálható bármilyen padlótípushoz, nagy kerekeivel könnyen mozgatható.

 

2. Résszívó fej

A résszívó fejjel a nehezen elérhető helyek, sarkak és rések takarítása gyerekjáték.


3. Kárpit szívófej

Kisméretű szívófej a szöszöket megfogó textilsávval, ideális állatszőr és por feltakarítására kanapéról, párnáról, matracról és autóülésről. A porolókefével könnyedén tisztíthatók a bútorok, könyvek és képkeretek.

KOMPAKT KIALAKÍTÁS

A kompakt kialakítású porszívó, integrált fogóval rendelkezik, a súlya mindössze 5,5 kg, így könnyen és egyszerűen mozgósítható. A padlók és járófelületek védelme érdekében gumírozott kerekekkel lett felszerelve, így biztosítva a karcolások elleni védelmet. Az automata kábelcsévéző rendszer és parkoló pozíciónak köszönhetően a porszívó tárolására nincs szükség nagyobb területre.


Adatok
Cikkszám
78737
Tömeg
6,804 kg/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!