TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Látogató számláló

0
1
6
5
5
0
9

+36-59/400-744 | maxplazashop@gmail.com

Remington D5305 Rose Shimmer hajszárító

2903.jpg
2903_altpic_1.jpg
2903_altpic_2.jpg
2903_altpic_3.jpg
2903.jpg
2903_altpic_1.jpg
2903_altpic_2.jpg
2903_altpic_3.jpg
Remington D5305 Rose Shimmer hajszárító
19 890 Ft
Nincs raktáron
Részletek
Ragyogj a Remington Rose Shimmer hajszárító segítségével! Nemcsak elegáns és stílusos kialakítással, hanem rengeteg funkcióval is rendelkezik, hogy szárítás közben ne alakuljon ki szálló haj. A hajszárítót kifejezetten úgy terveztük, hogy 90%-kal több* iont bocsásson ki a kiáramló levegővel, így kiküszöbölve a szálló hajat kialakító statikus feszültséget, és elősegítve a simább, fényesebbnek látszó végeredményt. Erőteljes 2200 W-os teljesítménye a professzionális hajszárítókkal teszi egyenértékűvé, így szalonminőségű teljesítményt nyújt a gyorsabb szárítás érdekében. A 3 hőmérséklet- és 2 sebességfokozat segítségével te irányíthatsz, így a sebességet vagy a hőmérsékletet felfelé vagy lefelé állíthatod, hogy a hajtípusodnak megfelelő legjobb eredményt érd el. A gyorsszárító szűkítőfej tartozék ideális a hajtövek megemeléséhez vagy az egyenesebb frizurák simításához, míg a levehető diffúzor tökéletes a dúsabb hatás eléréséhez és a göndörség természetes formájának kiemeléséhez.
Ionos kondicionálás 90%-kal több* ionnal
Legyen olyan a hajad, amilyenre mindig is vágytál a Remington Rose Shimmer hajszárítóval. A kerámiarács milliónyi iont oszlat el a kiáramló levegővel, így segít csökkenteni a statikus feszültséget és a szálló haj kialakulását a simább, fényesebb kinézetű frizuráért.
Erőteljes 2200 W teljesítmény 110 km/h légáramlással
Élvezd a professzionális eredményt saját otthonodban, szalonminőségű teljesítménnyel és gyorsabb légáramlással.
Könnyű kialakítás
A könnyebb súlyú hajszárító használata kisebb nyomást gyakorol a csuklódra és a karodra szárítás közben, így a mindennapi hajformázás könnyebbé és kényelmesebbé válik.
3 hőmérséklet- és 2 sebességfokozat
Hajtípusodtól függetlenül a 3 hőmérséklet- és 2 sebességfokozatnak köszönhetően megtalálhatod azt a legjobb hőmérséklet- és sebességkombinációt, amellyel a legjobb eredményt érheted el.
Gyorsszárító szűkítőfej
A gyorsszárító szűkítőfej segít eloszlatni a levegőt a nagyobb tincsekre osztott hajon a gyorsabb szárítási eredmény érdekében.
Diffúzor
Ha hajad természetesen hullámos vagy göndör, a diffúzor kíméletesen oszlatja el a levegőt a fürtök körül, hogy természetesebb hatású eredményt érj el kevesebb szálló hajszállal.
Hideglevegő-fúvás
Minden profi fodrász tudja, hogy a frissen szárított hajtincsek átfúvása a hideglevegő beállítással segíthet a frizura rögzítésében.
Akasztófül
Kényelmesen tárolhatod a hajszárítót, amikor nincs használatban, hogy öltözőasztalod és fiókjaid rendben legyenek – és hogy a hajszárító mindig kéznél legyen, amikor szükséged van rá.
Levehető, könnyen tisztítható hátsó rács
Tartsd pormentesen és tisztán hajszárítódat úgy, hogy egyszerűen lepattintod a hátsó rácsot, és egy tiszta ruhával vagy puha, száraz kefével óvatosan portalanítod.
3+1 év garancia**
Nyugodt lehetsz, hiszen hajszárítódra 3+1 év garanciát* adunk, ráadásul, ha 28 napon belül online regisztrálsz, a garanciát további egy évvel meghosszabbítjuk * https://hu.remington-europe.com/termék-regisztrálás
Adatok
EAN
5038061152418
Cikkszám
382611
Tömeg
993 g/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!