TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Látogató számláló

0
1
1
9
7
3
8

+36-59/400-744 | maxplazashop@gmail.com

PEDELEC TÁMOGATÁSI PROGRAM RÉSZLETEI

FRISS INFORMÁCIÓK AZ EBIKE ÁLLAMI TÁMOGATÁSRA TÖRTÉNŐ PEDLEC VÁSÁRLÁSI TÁMOGATÁSRÓL

2022. április 14-től újra lehet elektromos kerékpár támogatásra pályázni. - számol be a HUMDA

Már nem kötik munkaviszonyhoz a pályázatot, minden adószámmal rendelkező magyar állampolgár pályázhat!

Az elektromos rásegítésű kerékpárok beszerzésére az elektromobilitas.humda.hu oldalon 2022. április 14-től 2023. április 14-ig, a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig lehet pályázni. A magyarországi lakóhellyel és magyar adóazonosító jellel rendelkezők legfeljebb egy pedálszenzoros vagy nyomatékszenzoros hajtási rendszerrel felszerelt pedelec kerékpár utófinanszírozott támogatására pályázhatnak.

Összefoglaltuk a tudnivalókat az ebike állami támogatás pályázattal kapcsoltaban, itt olvashatóak a teendők:
https://neuzer.hu/e-bike-palyazat-utmutato.html

Pedelec kerékpárok vásárlását támogatja az állam 2022 tavaszán. A tavaszi elektromos autó vásárlási pályázat után az ITM támogatásával most azok juthatnak támogatáshoz, akik elektromos rásegítésű kerékpárt vásárolnak. A kerékpárnak meg kell felelnie a pedelec szabványnak, vagyis csak tekerés hatására működhet a motor és az is a pedelec szabályozás része, hogy 25km/h sebességnél az elektromos motor lekapcsol.

 

 

Ezek szerint pedálszenzoros ebike vásárlásra 100.000 forint állami támogatás jár, míg a nyomatékszenzoros elektromos kerékpárok vásárlására 180.000 forint állami támogatás igényelhető. A támogatás összege legfeljebb a kerékpár árának 50%-át fedezheti. A pályázatban magánszemélyek kaphatnak támogatást. 

Pedálszenzoros elektromos kerékpárok esetén a bicikli vételára nem haladhatja meg a 600.000 forintot, melyből 50%-os támogatásra, de legfeljebb 100.000 forintra lehet pályázni. (Korábban ez 400.000 forintos maximum vételár volt legfeljebb 90.000 forintos támogatással.)

Nyomatékszenzoros ebike esetén még kedvezőbbek a feltételek: itt a vételár az 1.200.000 forintot nem haladhatja meg. A támogatás mértéke itt sem lehet több a vételár felénél, ez esetben a pályázaton elnyerhető legnagyobb összeg 180.000 forint.

Néhány műszaki követelményen túl alapvetően olyan kerékpárra lehet beadni az ITM által kiírt elektromos rásegítésű kerékpár (pedelec) vásárlásának támogatására szóló pályázatot, amelyet a forgalmazó a pályázati felületen regisztrált: https://elektromobilitas.humda.hu/pedelec/hu/page/merchants

A szaküzletek regisztrációja megkezdődött és a gyártók is hamarosan közzéteszik a pályázati támogatással vásárolható kerékpárok listáját, így az állami támogatással vásárolható Neuzer elektromos kerékpárok listája is nemsokára elérhető lesz.

 

Ezekre a pedelec kerékpárokra nem szükséges jogosítvány, sem biztosítás, mégis az egyik legjobb közlekedési eszköz ingázásra - egy Neuzer pedelec nyergében például nem kell dugóban ülni, vagy buszra várni, Neuzer elektromos kerékpárral gyorsan lehet közlekedni, és az állami támogatásnak köszönhetően most olcsó elektromos kerékpár vásárlási lehetőség nyílik.

 

 

Itt olvasható az elektromos kerékpár pályázati felhívás:
https://elektromobilitas.humda.hu/pedelec2022/medias/4/pedelec_palyazati_felhivas_2022.pdf

És ezen a linken érhető el a pályázati portál:
https://elektromobilitas.humda.hu/pedelec2022/

A nyomatékszenzoros pedelecek, amelyekre a nagyobbik támogatási összeg érvényes, itt tekinthetőek meg:
nyomatékszenzoros ebike lista »

A pedálszenzoros ebike kínálatunk pedig itt érhető el:
pedálszenzoros pedelec »

Töltse ki a szükséges dokumentumokat!

Elektromos kerékpár pályázat részletei itt >