TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Látogató számláló

0
1
6
0
2
8
7

+36-59/400-744 | maxplazashop@gmail.com

Sencor Robotporszívó

Sencor Robotporszívó
Sencor Robotporszívó
Sencor Robotporszívó
Sencor Robotporszívó
Sencor Robotporszívó
Sencor Robotporszívó
Sencor Robotporszívó
Sencor Robotporszívó
Sencor Robotporszívó
Sencor Robotporszívó
Sencor Robotporszívó
Sencor Robotporszívó
Sencor Robotporszívó
Sencor Robotporszívó
Sencor Robotporszívó
Sencor Robotporszívó
Sencor Robotporszívó
Sencor Robotporszívó
Sencor Robotporszívó

MŰSZAKI PARAMÉTEREK

Nedves mop Igen
Forgó kefe Igen
Magasság (cm) 7,5 cm
Szín Fekete
Bővebben
Raktáron :  2 db
54 000 Ft
Részletek

SPÓROLJON IDŐT A ROBOTPORSZÍVÓ SEGÍTSÉGÉVEL

A Sencor SRV 3150OR Easy Clean robotporszívó ideális választás fapadló, parketta, linóleum, padló csempe tisztítására. Bárki képes irányítani – a takarítást vagy közvetlenül a robotporszívón, vagy kényelmesen a távirányítóval kapcsolhatja be. A Sencor Smart Room funkció garantálja a porszívózni kívánt felület hatékony lefedését. Beállíthat egy 30 perces programot, amelyet követően a porszívó magától beáll a töltőállomásra, vagy használhatja az automatikus üzemmódot nagyobb területek takarítására. Mivel a magassága mindössze 7,5 cm, be tud menni a bútorok alá, és mivel nem túl széles, kiválóan közlekedik az akadályok között.

EGYSZERŰ KEZELHETŐSÉG

Kényelmesen, egyetlen gomb segítségével bekapcsolható, és már használatra kész. A takarítás során hatékonyan kombinálhatja a különböző módszereket, hogy mindig a legjobb eredményt érhesse el parkettán, linóleumon és akár padlólapon. Töltsön több időt azzal amit szeretne, csinálni, a robotporszívó elvégzi a munkát Ön helyett.

NEM KELL FÉLNI NEM ESIK LE A LÉPCSŐRŐL

Nem kell félni nem esik le a lépcsőről a beépített intelligens infravörös érzékelők időben figyelmeztetik a porszívót az esetleges akadályokról. Nem jelent problémát akár 1 cm magasságú küszöbön történő áthaladás sem.

A LAKÁSBAN TALÁLHATÓ KÜLÖNBÖZŐ AKADÁLYOK

A készülék elején egy félkörös úgynevezett rugós lökhárító került felszerelésre, és ha akadályba ütközne, akkor halkan lepattan róla és megkerüli. Bármilyen felületen hatékony mozgást érhet el a motorizált gumikerekeknek köszönhetően, amellyel védi a padló felületét az esetleges karcolódások ellen. Amennyiben olyan akadállyal találkozik, amivel nem tud megbirkózni a készülék, akkor a hangjelzéssel figyelmezteti a felhasználót.

AZ OLDALKEFÉK LEHETŐVÉ TESZIK, HOGY NEHÉZ HELYEK TISZTÍTÁSÁT IS

Aggasztja a sarkokban, a falak mentén vagy a bútorok körüli szennyezettség? A robotporszívó az oldalkefék segítségével még a nehezen elérhető helyeket is tisztává varázsolja. A hatékony forgási rendszer a központi szívónyíláshoz vezeti el az összegyűjtött szennyeződéseket, amik végül a portartályba kerülnek. 

Porszívóz, felmos, egyszerű karbantartás mellett

A robotporszívóval való takarítás, szinte már gyerekjáték. Otthonában felporszívózza és akár fel is mossa a padlót. Csak egyszerűen rögzítse az antisztatikus portörlőt az alsó részhez, és már indulhat is a munka! A portörlő száraz és nedves törléshez is használható a még jobb eredmény érdekében. Nem feledkeztünk meg a szőnyegekről sem! Csak vegye le az oldalkeféket, és a porszívó segítségére lesz az alacsony szőnyegek tisztításában. A portartály könnyen eltávolítható, és nem igényel porzsák kezelést, egyszerűen ütögesse ki a szennyeződést és öblítse át. A távirányítón be lehet állítani a felmosás intenzitását és a szívóteljesítményt.

AKÁR 100 PERCES ÜZEMIDŐ EGYETLEN TÖLTÉSSEL

Teljesen feltöltött állapotban akár 100 percen keresztül is képes porszívózni otthonát a nagy kapacitású - 2600 mAh Li-lon - akkumulátornak köszönhetően, amely egy erős adapterrel viszonylag rövid idő alatt feltöltődik. Ha az akkumulátor szintje alacsony, akkor a készüléken elkezd pirosan villogni a jelzőfény, automatikusan leáll, és akusztikus hangjelzéssel figyelmezteti a felhasználót, hogy újra kell tölteni. 

A csomag tartalma

 • Robotporszívó
 • Töltőállomás
 • Mop toldalék
 • 3x textil huzat
 • Távirányító
 • 2x AAA elem
 • 2x tartalék oldalsó forgó kefe
 • Hálózati adapter
 • 1x tartalék HEPA szűrő
 • 1x tartalék molitan szűrő
 • Tisztítókefe
Adatok
Cikkszám
SRV3150OR
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!