TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Látogató számláló

0
1
6
5
5
0
9

+36-59/400-744 | maxplazashop@gmail.com

Dreame Z10 Station vezeték nélküli álló porszívó

3751.jpg
3751_altpic_1.jpg
3751_altpic_2.jpg
3751_altpic_3.jpg
3751_altpic_4.jpg
3751_altpic_5.jpg
3751_altpic_6.jpg
3751_altpic_7.jpg
3751.jpg
3751_altpic_1.jpg
3751_altpic_2.jpg
3751_altpic_3.jpg
3751_altpic_4.jpg
3751_altpic_5.jpg
3751_altpic_6.jpg
3751_altpic_7.jpg
Dreame Z10 Station vezeték nélküli álló porszívó
Raktáron :  1 db
239 990 Ft
Részletek

Dreame Z10 Station Vezeték nélküli rúdporszívó automata ürítőállomással

Fedezze fel a porszívózás új szintjét. A Dreame Z10 Station automatikus ürítőállomást használ, hogy elkerülje a szennyeződéssel való közvetlen érintkezést. Ráadásul az állomás porzsák kapacitása 2,5 liter, ami körülbelül 90 napra elegendő. Másrészt a 20 000 Pa szívóerő és az erőteljes kefe nélküli motor magas hatékonyságot eredményez. A LED háttérvilágítás megkönnyíti a zugok felporszívózását, a készülék csendes működése pedig nem okoz zavaró zajt. Sőt, a Z10 Station könnyű, és nem okoz kényelmetlenséget vagy fáradtságot a magasabb polcok vagy függönyök porszívózásakor.

Automatikus ürítőállomás - nincs érintkezés a szennyeződésekkel

A még nagyobb kényelem érdekében a Z10 Station ürítőállomással van felszerelve – csak helyezze bele a porszívót. Körülbelül 10 másodperc elteltével a portartály kiürül. Sőt, amikor befejeződött, az állomás automatikusan kikapcsol, hogy energiát takarítson meg. A porfogó technológia viszont csökkenti a levegőben szálló porrészecskék mennyiségét a hatékonyabb tisztítás érdekében. É s ez még nem minden! Az állomás lehetővé teszi a porszívó feltöltését is - körülbelül 3,5 óra elteltével az készen áll a munka folytatására.

Magas tisztítási hatékonyság

Mondjon búcsút a pornak és az allergéneknek. A Dreame Z10 Station kefe nélküli motort használ, amely 108 000 ford./perc sebességgel működik. A 20 000 Pa szívóteljesítményével a porszívó könnyedén felszívja a port, hajat vagy morzsákat, így a felület szennyeződésmentes marad. Ezenkívül a Z10 Station-nel egyetlen töltéssel akár 65 percig porszívózhat, így az egész lakást megszakítások nélkül kitakaríthatja.

Univerzális padlókefe

Szőnyegek, csempe, fapadló - a Z10 Station probléma nélkül megbirkózik vele. Tartalmaz egy univerzális kefét, amelyet különböző típusú felületekhez használhat. A kefe fejlett fésűszerű kialakítása pontosan felszedi a hajat, megakadályozza, hogy beakadjon a kefehengerbe, majd közvetlenül a tartályba irányítja. Ezenkívül az előlapon elhelyezett lyukak gyorsan felfogják és összegyűjtik a port, morzsákat és egyéb törmeléket.

LED kefe világítás

Tisztítson még alaposabban még gyengén megvilágított helyeken is. Az univerzális kefében használt kék LED háttérvilágítás széles, 138°-os szögben bocsát ki fényt. Ez megkönnyíti az ágy, a kanapé, a gardrób és más nehezen elérhető helyek porszívózását. A kék LED-ek olyan hullámhosszú fényt bocsátanak ki, amely képes érzékelni az apró részecskéket, például port, hajat és szőrt.

Gyengéd és hatékony porszívózás

A puha sörtéjű kefe jól használható minden felületen– hatékonyan és ugyanakkor gyengéden távolítja el a szennyeződéseket anélkül, hogy megkarcolná a padlót. Lehetővé teszi, hogy megszabaduljon a portól, morzsáktól vagy hajtól. Átgondolt kialakításának köszönhetően könnyedén manőverezhet a nehezen hozzáférhető helyeken, például a székek között vagy a széleken.

Könnyen megszabadul a szőrtől

A készletben talál egy mini elektromos kefét, amely megkönnyíti a bútorokon levő por eltávolítását. A kefe széles nyílása lehetővé teszi, hogy gyorsan eltávolítsa a port és a szőrt a kanapéról, az ágyról, a fotelekről stb. Sőt, az univerzális keféhez hasonlóan kék LED-es háttérvilágítással világítja meg a tisztítási területet. Most már a legkisebb szennyeződést is könnyedén észreveszi.

További kefék

A Dreame Z10 Station segítségével szinte otthona minden zugát megtisztíthatja. A készülék kézi porszívóként is funkcionálhat. Rögzítsen rá egy puha porszívó kefét, hogy megszabaduljon a morzsáktól az asztalon vagy a konyhapultonl. Rendelhető 2 az 1-ben kefe is, amellyel szűk helyeket is felporszívózhat. Használhatja a fenti redőnyök, függönyök vagy polcok porszívózására is – erre a célra szerelje fel a porszívó hosszabbító csövét./p>

A legfontosabb információk kéznél

A porszívó használata nem jelent problémát Önnek. A Dreame Z10 Station érintőképernyőt használ, amely valós idejű információkat ad a porszívó működési állapotáról. Segítségével leolvashatja az akkumulátor töltöttségi szintjét, a tisztítási állapotot vagy a felület szennyezettségének mértékét.

A szennyeződés akár 99,9%-át is kiszűri

A Dreame Z10 Station 5 fokozatú szűrőrendszerrel van felszerelve, amely hatékonyan megköti mind a porrészecskéket, mind a nagyobb szennyeződéseket. Emellett a modern megoldások alkalmazása kiküszöböli a baktériumok elszaporodásának veszélyét. A szűrő megakadályozza a másodlagos légszennyezést is. Hatékonysága eléri a 99,9%-ot, így biztos lehet benne, hogy otthona allergénmentes lesz.

Tárolja könnyen és tartsa tisztán

Nem igényel sok időt és erőfeszítést, hogy porszívóját tökéletes állapotban tartsa. Az alkatrészeket, például a portartályt és a szűrőelemeket folyó víz alatt kiöblítheti, így meghosszabbíthatja élettartamukat. A mellékelt fogantyú pedig lehetővé teszi a kefék tárolását úgy, hogy minden tartozék egy helyen legyen. Eközben a porszívót az ürítőállomásra helyezheti.

A csomag tartalma:

 • rúdporszívó
 • ürítőállomás
 • univerzális kefe
 • kefe puha sörtékkel
 • mini elektromos kefe
 • 2 az 1-ben kefe
 • Puha porszívó kefe
 • tartozéktartó
 • porzsák x2
 • használati utasítás

Termékinformáció

 • Modell    Z10 Station
 • Szívóteljesítmény    akár 20 000 Pa
 • Működési idő    akár 65 perc
 • Portartály űrtartalma    600 ml
 • Felmosó funkció    Nem
 • Akkumulátor kapacitása    2900 mAh
 • Töltési idő    kb. 3,5 óra
 • Súly    kb. 2,80 kg
 • Szűrőtípus    E12 (APB04)
 • Jellemzők    Ürítő és töltőállomás, HD kijelző, LED kefe világítás, kiegészítő tartozékok készlete

Adatok
EAN
6976233672021
Cikkszám
401683
Tömeg
15,8 kg/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!